HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Concursuri 8

E timpul pentru noi concursuri la care sa participam! Se pare ca toamna asta a fost deosebit de „productiva” pentru noi, cititorii, pentru ca editurile s-au tot dat de ceasul mortii sa ne atraga cu titluri care mai de care mai interesante si cu oferte de pret extrem de convenabile, iar aici tin sa amintesc Editurile Nemira si Leda, care ne bucura ochiul (ca cititori) si buzunarul (in calitate de consumatori) de mai-mai sa dam faliment, nu alta. Cel putin eu mai am un pic si pot declara faliment din cauza achizitiilor de carte pe care le-am intreprins in toamna asta. Si mai grav pentru punga mea e faptul ca toamna inca nu s-a terminat, iar Targul Gaudeamus bate la usa. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ai mei or sa faca atac de apoplexie daca mai cumpar fie si o carte. 😀 Ma rog, iar ma indepartez de subiectul post-ului :D. Unii stiu ca ma pricep foarte bine la divagatii =)).


Deci, sa revenim. Concursuri. 😀
1. Blogul Bibliophile Mystery ne imbie cu un concurs sponsorizat de Editura Leda, care are drept premiu ultimul volum (publicat) al seriei „Vampirii Sudului„, intitulat „Capcana mortala” si scris de Charlaine Harris. Presupun ca nu e necesar sa va spun ca acesta continua aventurile chelneritei telepate Sookie Stackhouse, care mie mi-e un personaj tare drag :D. E absolut nostima cum face ea haz de necaz si se autoironizeaza, si mai ales cum gaseste de fiecare data iesirea din cele mai nefericite situatii. Ca in final, tot ce-si doreste sa fie o zi perfecta, care, in viziunea lui Sookie, se traduce prin a lenevi la soare in sezlongul din dotare, in curtea casei proprii. Ce-mi place cel mai mult la acest personaj, si o spuneam si alta data, e ca nu are pretentii de fata desteapta si nici nu se considera una, dar este constienta de limitele inteligentei sale si are un umor feroce.
Iar pentru fanii serialului „True Blood”, am o vorba sa le spun: filmul e penibil in comparatie cu cartile. E, drept sa va spun, aproape pornografic si nu cred ca asta a fost intentia lui Charlaine Harris cand a scris seria asta. Eu am inceput sa citesc romanele inca inainte de a aparea filmul si mi-au placut atat de mult, ca am comandat toata seria aparuta pana atunci. Asa ca acum, in fiecare an ma delectez cu un nou volum. Voi aveti noroc de data asta, pentru ca volumele de la 1 la 8 au fost publicate in editie paperback si distribuite cu revista Bravo, astfel le-ati cumparat mult mai ieftin ca mine, si cred ca vor aparea la fel si volumele 9 si 10. La concurs va puteti inscrie aici, pana pe 15 noiembrie.


2. Blog-ul fanului science fiction are in derulare chiar doua concursuri cu premii in carti.

Unul este sponsorizat de Editura Nemira, avand drept premiu seriile SF „Ilion” si „Olimp„, de Dan Simmons. La acesta va puteti inscrie aici, pana vineri, 4 noiembrie.
Al doilea concurs este sponsorizat de Editura Leda si are drept premiu 😀 tot „Capcana mortala” a lui Charlaine Harris. La acest concurs va puteti inscrie aici, pana luni, 7 noiembrie.

Multa bafta tuturor! 😀 (desi sper sa castig eu :D)

Reclame

noiembrie 3, 2011 - Posted by | Concursuri | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: