HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Concursuri 9


Avand in vedere ca lansarea filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1” este foarte aproape, mai exact pe 18 noiembrie, fanii seriei si iubitorii cartilor fantasy din blogosfera se intrec in concursuri care mai de care mai atragatoare, avand drept subiect tocmai saga „Amurg” si drept premii carti din aceasta serie si nu numai :D.
In continuare va voi furniza cateva link-uri catre bloguri care gazduiesc asemenea concursuri, pentru cazul in care va intereseaza. Eu, una, stiu ca vreau volumul „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner„, de Stephenie Meyer, aparut la noi la Editura RAO, pentru ca e singurul pe care nu-l am din serie :). Si romanul grafic imi face tare cu ochiul, dar sigur n-am sanse :D. Sa trecem deci la treaba:

1. Primul blog la indemana mea este Bibliophile Mystery, care are ca premiu tocmai volumul de care va ziceam mai sus, intitulat „Twilight – The Graphic Novel vol. 1„, realizat de artistul Young Kim. Deadline-ul pentru inscriere este 10 noiembrie.
2. Urmatorul la rand este blogul Books 4 Friends, care gazduieste un concurs sponsorizat chiar de Editura RAO si are drept premii volumele „Zori de zi” si „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner„, ambele scrise, bineinteles, de Stephenie Meyer. Va puteti inscrie pana pe 17 noiembrie si cititi cu atentie cerintele concursului :D!
3. Blogul Carte pentru mine va invita la un concurs in aceleasi conditii, data-limita de inscriere este insa 18 noiembrie, iar cerintele sensibil diferite :D.
4. Pe blogul Carti cu colti…, aceeasi oferta de premii, dar data-limita e 14 noiembrie, ceea ce inseamna ca trebuie sa va grabiti.
5. Blogul Deea’s Journal va intampina cu un concurs pe aceleasi coordonate, deadline-ul fiind 17 noiembrie.
6. Nici blogul Laurentzyu’s Books nu se lasa mai prejos, la concursul organizat de el va puteti inscrie pana pe 16 noiembrie.
7. Pe blogul Madalina’s Books – aceeasi oferta. Deadline-ul: 18 noiembrie, adica chiar ziua lansarii filmului. 😀
8. Simona gazduieste si ea pe blog un concurs cu aceleasi premii si cu acelasi sponsor, Editura RAO, la care va puteti inscrie pana pe 18 noiembrie.
9. Pe blogul Walking on Letters gasiti un concurs cu aceleasi premii si sponsor, dar cu o provocare diferita. Deadline: 15 noiembrie. 😀
10. Lista nu era completa fara Blog-ul fanului science fiction :D, care a lansat de asemenea, intre timp, un concurs in parteneriat cu Editura RAO, initiatoare a Fenomenului Amurg in Romania. Data-limita de participare este tot 18 noiembrie.
11. Iata ca inca mai apar concursuri pe aceasta tema, iar eu, consecventa promisiunii de mai jos, le scriu aici, pentru ca toti cei care doresc cartile lui Stephenie Meyer sa participe. Noua competitie se tine pe blogul Povesti Intunecate si are ca data-limita de inscriere ziua de 20 noiembrie.

12. Asta e ca in bancul cu bomba de cauciuc: „si inca mai sare” :D. Asa si cu concursurile Twilight: inca mai apar :D. Dar asta chiar nu e de rau. Cine e nou in lista? Blogul Carti Alese. Deadline-ul e 28 noiembrie.

Cam asta e lista mea. Sper sa nu fi ratat vreunul. Oricum, puteti sa ma anuntati daca am omis vreun blog care are un concurs Twilight zilele astea, iar eu il voi adauga cuminte la lista de fata. Blogurile listate de mine au fost aranjate astfel nu dupa vreo preferinta de-a mea, ci in ordine alfabetica.

Multa bafta celor care participa si sa ne vedem sanatosi la cinematografele din toata tara :D!

Reclame

noiembrie 7, 2011 - Posted by | Concursuri | , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Ai castigat concursul Zori de Zi pe blogul Simonei 🙂 http://simella23.wordpress.com/2011/11/18/castigatorul-concursului-rao/
    Felicitari 🙂

    Comentariu de mada | noiembrie 19, 2011 | Răspunde

    • multumesc :D. vedeti? daca esti perseverent si participi la mai multe concursuri pe aceesi tema, ai macar o sansa de castig =)). eu chiar imi doream acest premiu 😀

      Comentariu de sandybook | noiembrie 19, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: