HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Concursuri 12

Mos Nicolae da startul concursurilor de sarbatori! Blogosfera lecturofila 😀 da drumul la carti… sa circule ;), iar eu nu am decat cuvinte de lauda pentru aceasta generozitate :D.

1. Un blog pe care il urmaresc de putina vreme, alexa700, ne invita sa ne „batem” pe nici mai mult, nici mai putin decat 6 carti de la Editura Leda: „Divergent„, de Veronica Roth, „Jocul minciunii„, de Sara Shepard, „Amintirile vraciului„, de Joseph Delaney, „Tradari„, de Lili St. Crow, „Revelatii„, de Melissa de la Cruz si „Pe jumatate moarta„, de Kim Harrison. Halal oferta! Respecte! Va puteti inscrie la concurs pana duminica, 11 decembrie :D.

2. Blogul Bibliophile Mystery, de departe cel mai generos la capitolul carti oferite la concurs, ne imbie tot cu carti de la Editura Leda: seria „Vampirii Sudului„, de Charlaine Harris (toate cele 11 volume :D), seria „Sange Albastru„, de Melissa de la Cruz (3 volume) si seria „Altfel de ingeri„, de Lili St. Crow (2 volume). Mai rar asa generozitate, zic eu :D. Termenul-limita pentru inscrierea la acest Concurs de sarbatori este 24 decembrie, adica fix Ajunul Craciunului :D.

3. Blogul Pustoaica scrie pune la bataie cartea „Cititorul„, de Bernhard Schlinck, aparuta la Editura POLIROM si oferita de libraria online Dor de carte. O alegere foarte buna pentru lectura de dupa sarbatori, pentru care puteti sa participati la concurs pana pe 5 ianuarie 2012.

Si as zice ca acesta e doar inceputul in ceea ce priveste concursurile cu ocazia sarbatorilor. Deci, va sfatuiesc sa nu ratati ocazia. Personal, voi face tot posibilul sa castig cat mai multe dintre aceste carti, dar va urez tuturor celor care veti participa mult noroc si lectura placuta celor care veti castiga! 😀

Reclame

decembrie 6, 2011 - Posted by | Concursuri | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: