HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Noutati despre Concursul Alecsandri

Datorita faptului ca Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a solicitat organizatorilor concursurilor care fac parte din Calendarul Activitatilor Educative Nationale sa reorganizeze Regulamentele dupa o structura furnizata de specialistii sai, a fost nevoie bineinteles ca si organizatorii Concursului National de Creatie „Vasile Alecsandri” Bacau sa se supuna.

Asadar, mai jos veti gasi noua forma a Regulamentului celei de-a VI-a editii a acestui concurs. Stiu ca este 16 ianuarie, iar data-limita pentru participare este 31 ianuarie 2012, dar nici cei care au trimis deja creatiile lor si nici cei care urmeaza sa le trimita nu trebuie sa se panicheze. Regulamentul a fost reorganizat in sensul detalierii unor elemente de continut, dar nimic din ceea ce prevedea in mod esential regulamentul NU s-a schimbat. Este valabil, de asemenea, si celalalt regulament publicat de organizatori, doar ca acesta nou este mai detaliat.

REGULAMENT concurs alecsandri 2011-2012 – final

Pentru toti cei care vor mai avea nelamuriri si dupa ce vor citi acest document, acestia ii pot contacta pe organizatori pe adresele de e-mail furnizate pentru trimiterea creatiilor la cele 6 subsectiuni ale concursului.

Festivitatea de premiere va avea loc in „Saptamana altfel„, pe 5 aprilie 2012, la Colegiul National „Vasile Alecsandri” din Bacau.

Aceste informatii si altele actualizate veti mai gasi pe blogul concursului, pe care il puteti accesa aici.

Multa bafta participantilor! 😀

LATER UPDATE: Perioada de inscriere la concurs a fost prelungita pana pe 14 februarie 2012, inclusiv. 😀

LATER LATER UPDATE: Ii rog respectuos pe toti concurentii care au intrebari de vreun fel despre Concursul Alecsandri si despre etapele lui, inclusiv despre festivitatea de premiere si despre rezultate sa adreseze aceste intrebari pe blogul concursului http://concursalecsandri.blogspot.com/ sau pe adresele de e-mail ale concursului (cele pe care ati trimis creatiile participante), deoarece acesta este blogul meu personal si nu este corect sa-l transform in ceea ce nu este, adica forum pentru treburile concursului amintit. Va multumesc pentru intelegere si va doresc mult succes.

UPDATE FINAL: Rezultatele concursului au fost publicate pe blogul dedicat competitiei. Le puteti vizualiza aici: http://concursalecsandri.blogspot.com/p/laureatii-concursului.html. Felicitari castigatorilor, pe care organizatorii ii asteapta la festivitatea de premiere ce se va desfasura la Colegiul National „Vasile Alecsandri” din Bacau, sambata, 2 iunie, incepand cu ora 11.00. 😀

Reclame

ianuarie 16, 2012 - Posted by | Concursuri, Noutati, resurse scoala | , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. Buna seara! Pe data de 10.02.2012 am trimis un fisier cu un grupaj de 5 poezii, dar nu am primit confirmare si nici nu mi-am vazut numele pe pagina cu concurentii de pe pagina concursului, decat la sectiunea PROZA, lucrare trimisa anterior. Va rog sa-mi spuneti daca e ceva in neregula.
  Multumesc anticipat!

  Comentariu de Daniela Veres | februarie 15, 2012 | Răspunde

  • nu cred sa fie vreo problema. eu ma ocup in mod direct de sectiunea de proza, dar urmeaza ca in seara aceasta sau cel tarziu maine sa completam lista participantilor de pe blogul concursului cu numele celor care au trimis lucrarile dupa data de 31 ianuarie. daca nu veti aparea pe lista nici dupa completarea ei, va rog sa-mi dati de stire tot aici si ma interesez la colega mea despre soarta mailului dvs. 😀 toate cele bune si mult succes!

   Comentariu de sandybook | februarie 15, 2012 | Răspunde

 2. […] https://sandybook.wordpress.com/2012/01/16/noutati-despre-concursul-alecsandri/ ‹ Conferinta de presa a directorului prof. Vasile Cautis REZULTATE PENTRU ELEVII NOSTRI LA […]

  Pingback de CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAŢIE “VASILE ALECSANDRI” EDIŢIA A VI-A | CNVA | decembrie 17, 2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: