HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Concursuri 19

Februarie se apropie de sfarsit, dar tot mai ramane sarbatoarea dragostei, cea romaneasca :D, si anume Dragobetele, deci continua si concursurile pe bloguri.

1. Simona’s blog pune la bataie trei volume nou-noute, de la Editura Leda, cea care ii face pe tinerii cititori romani fericiti, publicand serii fantasy. Aceste carti sunt: „Incredibil” (vol.4 al seriei „Micile mincinoase„), de Sara Shepard, „Uratii„, de Scott Westerfeld si „Taine de sucub” (vol.5 al seriei „Georgina Kincaid„), de Richelle Mead. Puteti participa pana pe 4 martie.

2.-3. Blogurile Carti alese si Booktown Lover ofera, fiecare in parte, alte doua titluri aparute recent la Editura Leda, respectiv Editura Corinteens: „Stingerea” (vol.7 al seriei „Vampirii din Morganville„), de Rachel Caine si „Frenezia„, de Francesca Lia Block. Cei care-si doresc aceste carti pot sa se inscrie la cele doua concursuri pana pe data de 1 martie, ora 18:00 (pe blogul Carti alese) si pana pe 3 martie, ora 20:00 (pe blogul Booktown Lover).

4. Si, cum nu se putea fara blogul Bibliophile Mystery, acesta ofera castigatorului concursului pe care-l organizeaza volumul „Divergent„, de Veronica Roth, carte aparuta tot la Editura Leda. Data-limita pentru participare este 29 februarie.

5. Blogul My bookish world ofera castigatorului concursului sau volumul „Frenezia„, de Francesca Lia Block, aparut la Editura Corinteens. Participarea poate fi inregistrata pana pe 3 martie.

Va doresc tuturor mult noroc si va invit sa cumparati carti publicate de editurile romanesti, daca vreti ca acestea sa supravietuiasca si sa ne ofere in continuare lecturi atat de dragi noua! 😀

Reclame

februarie 21, 2012 - Posted by | Carti, Concursuri, Noutati | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: