HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Concursuri 21

A venit vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaa! In sfarsit! Ma rog, nu asta era subiectul post-ului, dar nu puteam sa-mi retin aceasta manifestare de bucurie :D. Asadar, sa ma intorc la subiect (A venit vacantaaaaaaaaaaaaaaaa! :D), adica la concursurile care se mai desfasoara pe bloguri si au ca premii carti :D:

1. Blogul Booktown Lover va implini foarte curand 1 an de existenta (pe 1 mai), drept urmare, sarbatoreste oferind un exemplar al volumului „Predestinati„, de Josephine Angelini. Data-limita pentru participare este 21 aprilie.

2. Pe blogul Bibliophile Mystery este activ Concursul de Paste, care are multe premii in carti de la Editura Leda, iar deadline-ul pentru participare este 14 aprilie, ora 24:00.

3. Daniella are pe blog un interesant concurs de compuneri la care premiile sunt aparitii noi tot de la Editura Leda. Concursul nu e complicat, iar ideile de compuneri sunt tare dragute. Va puteti inscrie pana pe 19 aprilie.

4. Blogul Fantasy readers, prin generozitatea librariei online Elefant.ro, ofera volumul „Evernight„, de Claudia Gray, publicat de Editura Leda. La acest concurs va puteti inscrie pana pe 26 aprilie.

5. Blogul Walking on letters ne provoaca la Concursul „Iepurasii nastrusnici”, adica un concurs de Paste. Oferta de premii este diversificata: noutati aparute la Editura Leda si niste semne de carte. Deadline-ul pentru inscriere este 30 aprilie.

6. Pe blogul The Search for Something More este in plina desfasurare un concurs aniversar, blogul implinind 2 ani de existenta pe data de 9 aprilie a.c. (La multi ani!) Concursul beneficiaza de nu mai putin de 15 titluri de noutati editoriale aparute la Editura Leda, care sunt puse la bataie pentru participanti. Data-limita pentru inscriere este 30 aprilie. 😀

Mult noroc tuturor participantilor! 😀

Reclame

aprilie 8, 2012 - Posted by | Carti, Concursuri, Noutati | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: