HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

„Printesa mecanica” are coperta!

Azi noapte, la ora cea mai mica 😀 (a Romaniei), Cassandra Clare a facut publica, prin intermediul tweeter-istilor si al sitului Goodreads, coperta ultimului volum din seria „Dispozitive Infernale” („The Infernal Devices„), serie publicata la noi de Editura Leda. Volumul III este intitulat „Printesa mecanica” („Clockwork Princess„) si are ca data de aparitie in strainatate 19 martie 2013.

Seria mai cuprinde volumele „Ingerul mecanic” si „Printul mecanic„, iar actiunea se petrece intr-o Londra victoriana alternativa, deci textul se incadreaza in genul steampunk.

Cassandra Clare este, de asemenea, autoarea seriei „Instrumente Mortale” („The Mortal Instruments„), a carei actiune se petrece dupa cea din seria „Dispozitive infernale”, mai ales in New York-ul zilelor noastre, si care cuprinde in total 6 volume, dintre care, pana acum au fost publicate in strainatate 5, iar la noi primele 3 volume (tot la Editura Leda). Mai are povestiri publicate in antologii precum „Steampunk!” si pregateste o noua serie, intitulata „The Dark Artifices„, a carei actiune se va petrece tot in lumea Vanatorilor de umbre, dar  dupa actiunea din „Instrumente Mortale”, in Los Angeles-ul contemporan. Aceasta din urma este programata sa apara incepand cu anul 2014, cred.

Ceea ce pot sa va spun fara nicio strangere de inima este ca seriile Cassandrei Clare merita cumparate, citite si recitite. E o mare frustrare sa tot astepti urmatoarele volume, dar de fiecare data asteptarea a meritat (relatare din propria experienta). 😀

Si nu vreau sa va las sa mai asteptati, mai jos este coperta care face subiectul acestui post extrem de „matinal” :D. Enjoy! 🙂

Descrierea cartii

In limba engleza:

In Clockwork Princess, Tessa and her companions travel all over the world as they race to stop the clockwork army before it’s too late. As Jem’s health worsens alarmingly and his friends search desperately for a cure, can Tessa choose between the two boys she loves—even if it means never seeing the other one again?

In limba romana:

In „Printesa mecanica„, Tessa si insotitorii ei calatoresc in toata lumea in cursa/lupta lor pentru stoparea armatei mecanice inainte de a fi prea tarziu. Cum sanatatea lui Jem se inrautateste in mod alarmant iar prietenii lui cauta cu disperare un leac, este capabila Tessa ca sa aleaga intre cei doi baieti pe care ii iubeste – chiar daca asta inseamna ca pe celalalt nu-l va mai vedea din nou niciodata?

Reclame

iulie 11, 2012 - Posted by | Carti, Noutati | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: