HocusPocusPreparatusBlog(us)

words, words, words.com weblog

Sherlock’s Arch-Enemy

Ziua a XVI-a

tumblr_m7gwdl1RIm1qmcif3o1_r1_500Astazi, faceti cunostinta (unii, altii stiti deja) cu conceptul de „arch-enemy” sau, in traducere libera, „arhi-dusman / nemesis„. Sherlock nu poate avea un simplu dusman. Ar fi cel putin nepotrivit si inacceptabil, daca nu chiar de-a dreptul jignitor pentru intelectul sau „masiv”, dar si pentru modestia sa proverbiala. 😀 Prin urmare, Sherlock are de fiecare data un arhi-dusman cu care sa-si poata masura inteligenta si care sa-i poata provoca mintea si curiozitatea.

Pana acum, in cele doua serii deja oferite spre vizionare publicului, arhi-dusmanul lui Sherlock a fost Jim (James) Moriarty. 😀 Daca ocupatia lui Sherlock este aceea de Consulting Detective (detectiv consultant), Moriarty este Consulting Criminal (delincvent consultant). Si e, bineinteles, cel mai tare in domeniu, chiar daca tumblr_mbn0j4ts7Z1ra6r5jo2_250uneori pare o paiata, un bufon numai bun de trimis la Spitalul 9. 😀 Nici nu se putea altfel. 🙂

Oricum, Moriarty dispare de pe harta arhi-dusmanilor lui Sherlock si de pe GPS-ul nostru in ultimul episod al celei de-a doua serii. Dar fara criminali inteligenti ce s-ar face Sherlock? Probabil ca ar muri de plictiseala sau s-ar apuca sa comita el insusi ilegalitati, de dragul provocarii, cine stie? Se pare ca in noul sezon tanarul Holmes (apelativul a fost ales pentru a nu fi confundat cu fratele sau :D) va infrunta un nou nemesis, „scolit” chiar de Jim Moriarty.

tumblr_l6ut2m4DUa1qcqd5ri am youCam atat despre Moriarty… pentru azi. El o sa mai apara in postarile mele ulterioare.

EnjoY, and watch Sherlock! 😀

 

Reclame

februarie 4, 2013 - Posted by | Mad world, Movies, Noutati | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: